Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
bannersdallETPA

Προφίλ

Η εταιρεία μας με την επωνυμία  ΔΙΟΝΥΣΗΣ Δ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ &  διακριτικό τίτλο FASMA Med, ιδρύθηκε το 1984 και δραστηριοποιείται στον τομέα των χειρουργικών και ιατρικών αναλώσιμων μίας χρήσης.

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα καλύπτει νοσοκομεία, κλινικές και φαρμακεία.

Η FASMA Med τα τελευταία χρόνια έχει πάνω από το 80% της συνολικής αγοράς μολυσματικών κυτίων - χαρτοκιβωτίων (Hospital Boxes) για την αποτέφρωση των ιατρικών μολυσματικών αποβλήτων, καθώς και σε όλα τα μεγάλα μερίδια αγοράς στον τομέα της αναλώσιμης υγείας και των χειρουργικών προμηθειών.

Οι πελάτες μας όπως το Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας, ο Όμιλος Υγείας και Βιοϊατρικής, είναι μεταξύ αυτών που δείχνουν το βαθμό εμπιστοσύνης στην εταιρεία μας.

Παρέχουμε την πλειοψηφία των Ελληνικών Νοσοκομείων (δημόσιων και ιδιωτικών). Επίσης, είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα, οι οποίες ασχολούνται με τα κουτιά από χαρτόνι ιατρικών αποβλήτων.

Aπό το 2015 προχωρήσαμε και στην παραγωγή Χαρτοσέντονου για εξεταστικά κρεβάτια και Χαρτοβάμβακα με τα οποία προμηθεύουμε επίσης τα περισσότερα Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία-Κλινικές, εντός και εκτός Αττικής.

Για το σκοπό αυτό, η FASMA Med βασίζεται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Αυτό, σε συνδυασμό με τον υψηλό κύκλο εργασιών της εταιρείας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εξαιρετικό υλικό στην καλύτερη τιμή.

Με την άρτια στελέχωση της υποδομής, μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της υγείας.

 Προμηθεύουμε  επίσης περίπου 2500-3000 φαρμακεία με καλλυντικά, φαρμακευτικά και βιολογικά προϊόντα, πράγμα που σημαίνει ότι εργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων.

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και ο μόνος τρόπος για κάποιον να το επιτύχει είναι να γνωρίζει τις ανάγκες του. Στο πνεύμα αυτό, αναζητούμε νέα προϊόντα και νέες προκλήσεις.

Τα προϊόντα μας προάγουν την ποιότητα ζωής και συνοδεύονται πάντα από έγκυρες πιστοποιήσεις από διεθνείς αναγνωρισμένους ανεξάρτητους οργανισμούς.